FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 


 

Hvor meget koster levering?

På slipsbossen.dk koster det KUN fra 9 kr  

 


 

Hvor lang er leveringstiden?

Slipsbossen.dk anveder Post Danmark til at sende sine varer. Leveringstiden er normalt 2-3 hverdage. Har du ikke modtaget dine varer inden 6 hverdage kontakt da kundeservice på kontakt@slipsbossen.dk.

 


 

Hvad mener i med prismatch?

Hvis du mod forventning finder varen ved en anden forhandler i Danmark, til en lavere pris end på slipsbossen.dk, får du varen til samme pris. Det er varens slutpris der er tale om, det vil sige varens pris + fragt og gebyrer.  Det gælder ikke tilbud, og anden form for prisreducering.

 


 

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds med mine varer?

Ved Slipsbossen.dk er det fuldtilfredshed eller pengene tilbage. Skulle du derfor mod forventning ikke være tilfreds med dine varer, kontakt da kundeservice inden 14 dage, og der vil blive sendt en ny pakke, eller givet dig pengene tilbage efter dit ønske.

 


 

Hvordan returnerer jeg min vare?

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med dit køb, måske er farven ikke den rigtige? Så kan du altid returnere din vare til Slipsbossen, Lintrupvej 48, 6630 Rødding. Vedlæg en seddel hvorpå dit ordrenr. og kontakt informationer tydeligt fremgår samt en begrundelse for returneringen, så vi ved om du ønsker at bytte din vare eller pengene retur. Det samme skal du gøre pr. mail til kontakt@slipsbossen.dk

 


 

Er det sikkert at handle på slipsbossen.dk?

Alle transaktioner på SlipsBossen.dk sker via PayPal som er et af de største betalingsløsninger der findes på både det danske og internationale marked. De tager sikkert imod dine betalinger igennem en krypteret SSL side, som du automatisk bliver guidet over på. Sikkerheden er derfor helt i top og du kan trygt handle på SlipsBossen.dk

Vi benytter en sikker SSL forbindelse, det betyder derfor at Slipsbossen ikke har adgang til dine kortoplysninger da disse bliver administreret af PayPal via en sikker forbindelse.

 


 

Hvilke betalingskort kan jeg bruge på Slipsbossen.dk?

Du kan betale med følgende kort: Visa, Visa Dankort, Visa Elektron, MasterCard, Maestro, American Express og Direct Debit.

 


 

Hvordan betaler jeg med kort?

Når du har fundet dine julegaver og indtastet din adresse, så klikker du på Betal med kort nederst i indkøbskurven. Herefter bliver du ført over til en sikker SSL forbindelse til PayPal, hvor du kan betale med kort ved at klikke på Har du ikke en PayPal-konto? hvor du kan indtaste dine kortoplysninger. Du behøver ikke at oprette en PayPal-konto for at benytte betalingskort på Slipsbossen.dk

 


 

 

Andre spørgsmål?

Kontakt os på kontakt@slipsbossen.dk