Mest solgte

pr. side
Viser 1 - 6 af 160
 • Klassisk sort silke butterfly. Er du endnu ikke ejer af en sort butterfly, så er tiden inde! Med denne butterfly af silke bliver dit look elegant og stilet. En hvid skjorte og denne butterfly fuldender din stil. Så hvad venter du på? -damerne venter på dig!

  89,00 DKK
 • Elegant hvid selvbinder butterfly, der passer til dit charmerende smil - klæd dig i denne elegante hvide selvbinder til en mørk skjorte, og du vil hurtig få en pige i hver havn! Mangler du også et slips, finder du et hvidt slips her.

  99,00 DKK
 • Enhver boss skal som minimum eje et håndlavet sort slips. Dette håndlavede sorte slips er et klassisk smalt et af slagsen, som sammen med en hvid skjorte vil give dig et stilrent look. Du finder også en sort butterfly her, og en sort selvbinder butterfly her.

  89,00 DKK
  Læg i kurv
 • Stilfuld mørkerød selvbinder butterfly - iklæd dig denne mørkerøde selvbinder butterfly til en sort skjorte, men pas på chancen for at damerne vil flokkes om dig er stor! Du kan også få et håndlavet slips i rød her.

  99,00 DKK
 • Stilren hvid silke butterfly. Denne sterile hvide silke butterfly er et 'must have' for alle! Så er du endnu ikke ejer af en hvid butterfly så skynd dig at bestille denne lækre butterfly i silke. Det siges at denne hvide butterfly matcher Din røde Ferrari. Klæd dig klassisk med en sort skjorte og denne hvide butterfly, eller iklæd dig en mørk skjorte. Det...

  89,00 DKK
 • Dette håndlavede blå slips får dig til at signalere ro og styrke - som en rigtig boss. Dette håndlavede blå slips passer både til mørke og lyse skjorter. Du finder også en blå butterfly her.

  89,00 DKK
Viser 1 - 6 af 160