Katalog

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Ensfarvede butterflies

Vi har et stort udvalg af billige ensfarvede butterflies i silke til kun 89 DKK

Ensfarvede butterflies Der er 15 varer.

pr. side
Viser 1 - 6 af 15
 • Flot guldfarvet silke butterfly. Denne klasiske butterfly er til dig der vil blive bemærket til festen eller på dansegulvet. Denne butterfly vil stå godt til en mærk skjorte, og der kan sagtens bruges farvede skjorter - dette vil fremhæve det stilrene look som damerne vil elske.

  89,00 DKK
 • Denne smarte grønne silke butterfly får dig til at ligne et nyudsprunget forår - der kommer kærlighed i luften . Så pas på - du har svært ved at være i fred for damerne, hvis du tager denne på til en hvid eller sort skjorte.

  89,00 DKK
 • Elegant blå silke butterfly. Denne blå silke butterfly kræver selvtillid og fremhæver den maskiline harmoni, og damerne er vilde med mænd der hviler i sig selv. En hvid skjorte er et perfekt match til denne blå silke butterfly.

  89,00 DKK
 • Denne lilla silke butterfly giver et elegant look, og fremhæver din maskulinitet på en farverigmåde. Den passer både til mørke og lyse skjorter. Advarsel: kvinder elsker maskuline mænd

  89,00 DKK
 • Klassisk grå silke butterfly. Denne stilrene grå silke butterfly er perfekt til de formelle formål i hverdagen eller til fest. Passer perfekt sammen med en hvid skjorte.

  89,00 DKK
 • Tilfør noget farve til dit klædeskab med denne smarte orange silke butterfly. Den fremhæver din i forvejen gode udstråling, og giver dig et meget farverigt look. Denne Orange silke butterfly passer til både hvide og mørke skjorter, men pas på - der er stor chance for at damerne holder mere øje med dig!

  89,00 DKK
Viser 1 - 6 af 15