Katalog

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Butterflies

Vi tilbyder over 90 forskellige butterflies i god kvalitet i 7 forskellige kategorier. Der er 4 kategorier af butterflies der er bundet på forhånd, og 3 kategorier af selvbinder buterflies. Vi tilbyder nu også gaveæsker. Vi har 5 forskellige gaveæsker 

Vi har klassiske ensfarvede silke butterflies i 14 forskellige farver! Der er derfor noget for enhver smag og til enhver lejlighed. Over 20 forskellige smarte to-farvede butterflies - Flabede mønstrede butterflies i 20 forskellige varianter der gør dig klar til fest. Vi har topmoderne strikkede butterflies som giver dig et afslappet look på den stilfulde måde.

Vi har et stort udvalg af lækre selvbinder butterflies i god kvalitet. Vi har klassiske ensfarvede selvbinder butterflies  i 17 forskellige varianter. Stribede selvbinder butterflies der fremhæver din charme, samt prikkede selvbinder butterflies der sætter prikken over din aften.

 

Butterflies Der er 121 varer.

Underkategorier

 • Ensfarvede butterflies

  Vi har et stort udvalg af billige ensfarvede butterflies i silke til kun 89 DKK

 • Tofarvede butterflies
  Vi har et stort udvalg af billige tofarvede butterflies til kun 85 DKK.
 • Mønstrede butterflies
  Vi har et stort udvalg af billige mønstrede butterflies til kun 89 DKK
 • Strikkede butterflies
  Moderigtige fyre har selvfølgelig en strikket butterfly i skabet. Chancen for at damerne vil være nysgerrige over en moderigtig fyr med en strikket butterfly er stor, og når først de kommer nærmere kan de ikke modstå den bløde strikkede polyester der så flot pynter Dit look.
 • Selvbinder butterflies

  En selvbinder butterfly oser af stil. Se vores store udvalgt af billige selvbinder butterflies i god kvalitet til kun 99 kr. Alle vores butterflies er i topkvalitet

pr. side
Viser 1 - 6 af 121
 • Elegant hvid selvbinder butterfly, der passer til dit charmerende smil - klæd dig i denne elegante hvide selvbinder til en mørk skjorte, og du vil hurtig få en pige i hver havn! Mangler du også et slips, finder du et hvidt slips her.

  99,00 DKK
 • Denne pinke/sorte butterfly er en livlig sag. Du vil ikke blive overset med denne butterfly. Passer bedst til en mørk skjorte, så den pinke farve bliver fremhævet og din styrke vil blive frembrusende. 

  98,00 DKK
 • En blå/rød strikket butterfly med gule striber. Vil du være med på moden, så er det nu du skal have dig en strikket butterfly. Aldrig har butterflies været så populære som nu. Så med denne elegante butterfly vil du kunne være med på moden og udstråle elegance.

  98,00 DKK
  Læg i kurv
 • Flot grøn selvbinder butterfly - få noget farve på "drengen" og du bliver bossen i ethvert lokale. Denne vilde grønne selvbinder butterfly vil fremme dit indre vildyr. Passer utrolig godt til mørke og lyse skjorter - og hvis du er dristig så smid en rød skjorte på, sammen med den grønne selvbinner, da farverne vil stå klare sammen.

  99,00 DKK
 • Denne elegante sort/hvide butterfly vil give dig et stilfuldt look. De to farver vil give et godt sammenspil med en sort eller hvid skjorte - men pas på damerne er vilde med stilfulde mænd!

  85,00 DKK
 • Flot guldfarvet silke butterfly. Denne klasiske butterfly er til dig der vil blive bemærket til festen eller på dansegulvet. Denne butterfly vil stå godt til en mærk skjorte, og der kan sagtens bruges farvede skjorter - dette vil fremhæve det stilrene look som damerne vil elske.

  89,00 DKK
Viser 1 - 6 af 121