Katalog

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Brede slips
Vi har et bredt udvalg af brede slips i lækker kvalitet.

Brede slips Der er 5 varer.

Viser 1 - 5 af 5
 • Udsalg! 129,00 DKK

  Ifør dig dette lækre lilla/mørke lilla håndlavet silke slips, og bliv bossen af et hvert lokale! Dette håndlavet silke slips er af  fantastisk kvalitet med små fine detaljer. Passer både til mørke og lyse skjorter.

  129,00 DKK 109,00 DKK
 • Elegant khaki/brun silke slips der signalere pålidelighed og stabilitet. Passer særdeles godt med en hvid skjorte, men silke slipsets lyse farver gør også at det vil passe godt til en mørk skjorte.

  139,00 DKK
 • Elegant stribet italiensk silkeslips af høj kvalitet. Klæd dig i dette slips med en hvid skjorte, og du vil fremstå som en elegant boss.

  139,00 DKK
 • Dette sort ternet italienske silke slips udstråler et signal af magt. Dette kvalitets slips får dig til at ligne bossen i et hvert lokale! Dette silke slips passer både til hvide skjorter, men også til sorte eller mørkeblå skjorter. Men pas på med at iklæde dig dette silke slips, hvis du ikke vil omgås med damer - kvinder elsker magt.

  139,00 DKK
 • Lækkert lilla mønstret håndlavet silke slips med små sølv prikker. Dette silke slips sender et signal af visdom, og passer til både hvide og mørke skjorter.

  139,00 DKK
Viser 1 - 5 af 5