Katalog

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Mønstrede butterflies
Vi har et stort udvalg af billige mønstrede butterflies til kun 89 DKK

Mønstrede butterflies Der er 35 varer.

pr. side
Viser 1 - 6 af 35
 • Denne pinke/sorte butterfly er en livlig sag. Du vil ikke blive overset med denne butterfly. Passer bedst til en mørk skjorte, så den pinke farve bliver fremhævet og din styrke vil blive frembrusende. 

  98,00 DKK
 • Klassisk hvid butterfly med rød/sort tern. Kan bruges til både lyse og mørke skjorter. Du vil udstråle autoritet med denne klassisk butterfly.

  98,00 DKK
 • Denne grønne butterfly med små blomster på, er en sand vinder hos kvinderne, de er helt vilde med den! Så skal du ud og imponere så er denne butterfly et perfekt valg. Denne butterfly passer godt sammen med mørke skjorter, men er du frisk så kan den også bruges sammen med en lys skjorte.

  98,00 DKK
 • Klassisk sort og hvid ternet butterfly. Denne klassiske butterfly kan bruges til både lyse og mørke skjorter. Skal det være klassisk og stilfuldt så vælg en helt hvid eller sort skjorte til. Skal der være lidt mere fest på drengen så vælg en lidt mere farverig skjorte.

  98,00 DKK
 • Denne blå butterfly med blomster er en sand kvinde magnet. Din udstråling af kvalitet og pålidelighed vil med denne butterfly blive forstærket. Og er der en ting kvinder er vilde med, så er det blomster!

  98,00 DKK
 • Denne gule butterfly med blomster er en anderledes og flot butterfly. Tag denne butterfly på med en sort skjorte, eller endnu mere dristig med en blå eller mørk skjorte. Din livskraft vil udstråle og kvinderne er vilde med den lykke du kan tilføre dem!

  98,00 DKK
Viser 1 - 6 af 35